Dotari

Capacitate de cazare

Mama Cozonacilor este destinata folosintei exclusive a turistilor si are o capacitate de 29 de locuri de cazare in 12 camere. : cinci triple cu cate un pat matrimonial si unul de o persoana, trei duble – (twin) camere au cate doua paturi de o persoana, , iar celelalte patru duble au cate un pat matrimonial de doua persoane. Paturile sunt executate pe comanda din lemn masiv si au saltele RELAXA. Camerele au baie proprie, TV si balcon, exceptie facand cinci camere situate la mansarda care nu au balcon. Toate grupurile sanitare sunt alimentate cu apa rece si calda în permanenta. În vecinatatea sa (aprox. 700m) se gasesc cateva pensiuni împreuna cu care se pot oferi pâna la 60 de locuri de cazare.
Mobilier Pentru a spori confortul si a oferi cele mai bune conditii clientilor nostri, întregul mobilier a fost executat de catre gazde sau pe baza de comanda la atelierele de tâmplarie din zona, din lemn masiv cu grija selectionat.
Camerele sunt dotate cu paturi matrimoniale, cu câte doua paturi de o persoana, sau un pat matrimonial si unul de o persoana, noptiere, dulap de haine, masa, scaune etc.

 


Sala de zi

Situata la etajul I are o capacitate de 30 - 40 de locuri. Încaperea are pardoseala acoperita cu mocheta, peretii albi, este dotata cu semineu si bar la dispozitia clientilor. Aici se organizeaza si pauzele de cafea pentru clientii aflati la cursuri sau team – building – uri.

 
Preparate culinare

Asa cum o spune si numele la pensiunea noastra puteti degusta produse de patisserie. De asemenea, in locul special amenajat din curte putem pregati un berbecut la protap. In jurul nostrum sunt numerosi producatori de branzeturi pe care le puteti achizitiona direct de la sursa.

 

 

 


Gradina de vara

In curte sunt amplasate mese si pavilioane de lemn unde clientii isi pot petrece serile racoroase de vara in aer liber. Printre ele curge paraul care alimenteaza pastravaria si totodata indeplineste si rolul de frigider ecologic.
Pe dealul din spatele casei este amenajat un pavilion cu gratar si fantana de unde se poate admira intraga vale a satului.

Sala de cursuri

Capacitatea salii de cursuri este de 30 - 40 persoane. Este dotata cu mobilier specific, sistem de sonorizare, flip – chard. Are doua iesire, una spre sala de zi, iar cealalta spre terasa si grupul sanitar..
Teren de sport

Situat in curtea pensiunii (24 m lungime X 13 m latime), are porti pentru fotbal si este imprejmuit cu gard inalt de de patru metrii. La mijloc are stalpi de care poate fi prins fileu pentru volei, tennis etc. De multe ori este folosit pentru jocurile de team – building.


Sursa de apa si agent termic 

Pentru mai multa siguranta si în scopul de a preveni orice situatie neplacuta vila este alimentata de la doua surse simultane de apa, un proprie (prin captarea unor izvoare situate pe dealul din apropiere), iar ultima reprezinta racordul la reteaua de alimentare a satului. În permanenta exista o rezerva de 8 m3 de apa care alimenteaza toate baile prin forta gravitationala.
Întreaga cladire este încalzita cu ajutorul unei centrele termice proprii, iar în caz de necesitate aceasta sursa de energie termica poate fi suplimentata cu radiatoare electrice.Grup electrogen Pensiunea este dotata cu generator electric care in caz de avarie sau pana de curent asigura functionarea in bune conditii a instalatiilor.


Curte cu livada

Împrejurul vilei se întinde o "ograda" de aproximativ 2000 m2. În balansul unui hamac, la umbra pomilor fructiferi veti fi la adapost împotriva razelor arzatoare ale soarelui de vara.
De la "drumul satului" si pâna la pensiune un culoar de flori de aproximativ 40 de metrii farmeca prin colorit ochii oaspetilor nostri, iar parfumul lor creaza ambianta unei vacante desavârsite.
Langa izvorul de la pastravarie avem un loc special amenajat pentru focuri de tabara unde apoi pregatim berbecutii la protp

Loc de joaca

Grija pentru clientii nostri a condus la crearea unui spatiu special amenajat pentru copii. Leaganul, groapa de nisip, balansoarul precum si "casa copiilor" îi mentin pe cei mici într-o permanenta activitate, iar parintii lor se pot bucura din plin de zilele unei vacante linistite la munte.
Acest univers al copilariei uneori devine irezistibil chiar si pentru adulti.

Pastravarie

Este amplasata in curte, iar pe marginea sa a fost amenajat un pavilion. Acest pavilion are o capacitate de aprox. 12 locuri, fiind dotat cu mobilier in stil rustic si un gratar de piatra unde se pot praji pastravi!Parcare

In interiorul curtii este amenajata o parcare proprie asfaltata de 12 locuri
cazare 
Romania - pensiuni, hoteluri
Cazare Bran
Munte
Munte
Centru Turistic.ro
Cazare Bran